Webdesign

Webdesign is het vormgeven en het online zetten van een eigen pagina. De webdesigner maakt een website naar de wensen van de klant. Jay Jay heeft meer dan tien jaar ervaring met het bouwen van websites. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar de vormgeving, maar ook naar de ergonomie van de website. Wist u bijvoorbeeld dat men een website, net zoals een krant, van links boven naar rechts onder bekijkt in één oogopslag? Daarom vindt u bij veel websites het logo links boven, zodat hier de aandacht op gevestigd wordt!

 

Jay Jay maakt gebruik van een online platform waardoor u uw eigen site gemakkelijk kunt beheren. Een pagina aanmaken is even eenvoudig als een word document aanmaken! Hierdoor heeft u bij JayJayKL Webdesign geen langdurige en dure contracten nodig. Wanneer de website volledig afgerond is krijgt u uw eigen inlog gegevens met uitleg en bent u de baas van uw eigen website!

Door het gebruik van dit platform kunnen de kosten ook bijzonder laag blijven. Zo heeft u al een JayJayKL website vanaf €150,-!

U kunt voorbeelden van mijn werk vinden op mijn portfolio.